Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 03:29:45 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Manele Noi==> ManeleNoi.TV
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  Modele WebCam si CamCorders, Intrebari si Raspunsuri - faq - Optimizare, Secrete, Linkuri, Dictionare
| |-+  Intrebari si Raspunsuri
| | |-+  Care sunt cele mai profitabile siteuri (Top 10)?
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Care sunt cele mai profitabile siteuri (Top 10)?  (Read 7872 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 18, 2006, 12:42:19 AM »

Care sunt cele mai profitabile siteuri (Top 10)?
-[ Raspunsul statistic este aici: ]-

« Last Edit: January 31, 2007, 01:36:46 PM by admin » Logged
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #1 on: January 31, 2007, 01:38:02 PM »

... dar care este parerea voastra ?
Mai sus este un link spre grafice si statistici dar nu este un raspuns care si reflecta realitatea privind parerile celor care intradevar lucreaza pe acele siteuri.

Pentru statistici generate pe baza voturilor voastre intrati aici:
VOT: Cele mai bune site-uri de webchat europene!

------------
in curand: TeAdor (dating online, chat, forum, blogs, gallery, and more)
« Last Edit: January 31, 2007, 01:54:43 PM by admin » Logged
Albastrik
Guest
« Reply #2 on: February 26, 2007, 06:59:21 AM »

Care sunt cele mai profitabile siteuri (Top 10)?
-[ Raspunsul statistic este aici: ]-

M-am uitat peste lista cu cele mai profitabile siteuri..ImLive profitabil? Sa fim seriosi.. a picat rau ..da rau...
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #3 on: February 26, 2007, 02:52:17 PM »

da stiu... cred ca o sa'l scot de acolo , nu mai merita!
mai ales ca am eu un conflict cu ei... revin cu decizia zilele astea ;) si cu un post despre conflict!
Albastrika
Newbie
*

Iubeste murind si mori iubind..

View Profile
« Reply #4 on: February 27, 2007, 09:40:03 PM »

Da,nici eu nu am fost prea incantata de "relatia" mea cu ImLiveul..sa te freasca Dumnezeu sa ai o problema... te vei lansa intr-o corespondenta... trimiti o gramda de emailuri si primesti de asemeni o gramda..pana inteleg ei de fapt ce vrei... de cateva ori mi-au reportat banii ptr urmatoarea perioada..fara sa le cer asta, alta data am schimbat id de epassport..si dupa ce am primit rapsuns ca e ok..m-am trezit ca imi trimit banii prin cec...de ce? La aceasta intrebare am ramas fara raspuns..dupa 3 emailuri in care le ceream o explicatie... Si ar mai fii si altele.. ;D
Albastrika
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #5 on: February 27, 2007, 10:15:40 PM »

imLive a ajuns de rahat, e un site de nemik mai ales ca se preteaza la prostii...
trimt mesaj ca e suspect contul de activitati frauduloase... nici macar un motiv, sa vad ceva care sa demonstreze ceea ce spun ei, nimic, doar mesajul ... o sa postez aici convesatiile cu ei... ca si asa nu am primit neam de bani de acolo !
AnnahEvia
Newbie
*

View Profile
« Reply #6 on: March 25, 2007, 12:36:28 PM »

Dupa parerea mea,Ifriends si CamContacts sunt cele mai serioase si profitabile...La mine au mers mereu foarte bine.
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #7 on: March 26, 2007, 03:35:37 AM »

Din cate stiam eu CamContacts nu mai facea conturi pentru Romance ...
iFrineds , asta nu e defapt secretfriends.com ? .. sau are vre'o legatura cumva ?
AnnahEvia
Newbie
*

View Profile
« Reply #8 on: April 03, 2007, 10:21:32 PM »

CamContacts face conturi,dar printr-o persoana autorizata de ei.Adica au studioul lor in Romania.
Despre Ifriends nu stiu.Probabil,desi tind sa cred ca site-ul mentionat de tine este doar un asociat...BTW...CamContacts si Ifriends sunt asociate.
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #9 on: April 05, 2007, 12:04:36 AM »

Ok am inteles...
(la inregistrarea pe iFriends primesti un email de acceptare de la alt site si te trimite pe un al trei'lea site ... incurcata mafie ;) )
AnnahEvia
Newbie
*

View Profile
« Reply #10 on: April 23, 2007, 10:31:01 AM »

:D
Da! Ai dreptate!
byrev
Full Member

View Profile
« Reply #11 on: April 24, 2007, 03:06:53 PM »

si unde mai pui ca cer si exclusivitate ... bla bla bla ... pai daca asigura macar 2000$ lunar sunt de acord cu exclusivitatile, dar daca faci sub 1000 este absurd !
girladdicts
Newbie
*

Yahoo Instant Messenger - video_chat_mail
View Profile Studio Video Chat Bucuresti
« Reply #12 on: May 29, 2007, 09:41:34 AM »

De ce discutati despre  Ifriends.com secretfriends.com CamContacts.com ? Topicul asta era parca despre 'top10' siteuri in domeniul videochatului. Cineva care stie siteuri bune de video chat care inca se mai misca si fac bani va rog nu ezitati sa postati aici si sa le dezbatem. Uitati de Imlive.com camcontacts.com si alte siteuri de video chat de care stie toata lumea.
Un site care vreau sa il pun in discutie este streamray`ul. In momentul de fata mi se pare ca a devenit cel mai infect site din acest domeniu, nu mai se fac bani decat pt modelele de top, si partea cu adevarat proasta e ca adminii nu mai sunt activi. sunt o groaza de zdrente care fac showuri free fara nici un stress. Si cine sufera? In primul rand studiourile pt ca clientii se invata sa primeasca totul in free si nu vor mai fi dispusi sa dea bani. Modelele mai pierd, siteurile pierd, modelul care face free show pierde.
Activitatea de video chat nu are un orizont fericit cu zdrentele astea care se dezbraca in free. Siteurile ar trebui sa ia atitudine insa probabil nici nu isi vor da seama ca aceasta activitate scade din ce in ce mai mult din cauza ca fetele si siteurile isi scad standardele.
Tot ce putem face noi e sa avem grija de propriile modele sa stea imbracata si sa faca acest job cum trebuie! streamray e un exemplu perfect de site care distruge activitatea, aproape orice client de acolo vor sa vada show in free. Totusi, sunt modele care depasesc 2.000$/cec pe acolo..Merita in top10? La cate siteuri mai se zbat pe aceasta piata e posibil sa merite..
Aduceti siteuri bune in discutie oameni...
Video chat Bucuresti, despre firma, studiouri, angajari la studio sau la domiciliu, despre activitatea de video chat si locuri de munca -> http://www.girladdicts.com
About adult video chat -> http://www.girlplan.com
video chat website -> www.video2chat.com
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

View Profile
« Reply #13 on: May 30, 2007, 10:43:02 AM »

Cam rar alea bune ... ;) sau mai deloc.!
Si care sunt bune bune ... nu le spune nima de frica sa nu napadeasca alea fomiste de fac free sa strice toata afacerea!
bluekitty24x
Newbie
*

View Profile
« Reply #14 on: September 06, 2007, 05:22:07 PM »

hmm incercati directsex.com
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »