Video Chat Forum (Comunitate Online)
Welcome, Guest. Please login or register.
February 09, 2010, 03:30:39 PM

Login with username, password and session length
Search:     Advanced search
NOU: Dictionare==> Dictionare.4Rev.Net
881 Posts in 377 Topics by 7303 Members
Latest Member: rusagoborgo
Home Help Search Calendar Login Register
+  Video Chat Forum (Comunitate Online)
|-+  Fraude, Hack, Scamm, Charge-Back, Legal sau Ilegal
| |-+  Frauda
| | |-+  Frauda, Carding - Perechea de Groaza: Performer+Hacker
« previous next »
Pages: [1] Go Down Print
Author Topic: Frauda, Carding - Perechea de Groaza: Performer+Hacker  (Read 4008 times)
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« on: June 17, 2006, 05:02:40 AM »

;)  Combinatia perfecta !!
Merge din cate stiu eu, dar NU ARE PICIOARE LUNGI.  De ce ?
Pentru ca lacomia duce la fraude din ce in ce mai mari si intr-un final, cel mai fericit, perechea perfecta se alege cu un cont inchis, fara posibilitate de recurs :), si fara bani...  Castiga odata , de doua ori ... dublu, dar apoi fac foamea!

Ferm convins ca: ASHA CEVA NU SE FACE!
« Last Edit: September 19, 2006, 11:13:29 PM by admin » Logged
girladdicts
Newbie
*

Yahoo Instant Messenger - video_chat_mail
View Profile Studio Video Chat Bucuresti
« Reply #1 on: May 29, 2007, 10:52:36 AM »

Implicatiile sunt mult mai mari. Valori mari implica oficiul de spalare al $ care nu e gluma. Totusi nu stiu cat de mari sunt aceste valori pt a avea implicatii cu oficiul de spalare al $, astept parerei. Pana la ce sume puteti sa lucrati fara a avea implicatii si probleme penale?
Video chat Bucuresti, despre firma, studiouri, angajari la studio sau la domiciliu, despre activitatea de video chat si locuri de munca -> http://www.girladdicts.com
About adult video chat -> http://www.girlplan.com
video chat website -> www.video2chat.com
admin
Administrator
Sr. Member

No money no...

Yahoo Instant Messenger - king_sabin
View Profile
« Reply #2 on: May 30, 2007, 11:08:50 AM »

Evaziunea fiscala e de la OU la BOU si mai departe, nu conteaza suma ... poate doar ca obtii ani mai putini de inchisoare !:)

Nu exista inca o lege clara care sa specifice conditiile de declarare si deducerea cheltuielior. In cazul in care ai avea probleme eu cred ca poti sa afci recurs la HAGA si castigi statul pentru ca nu ofera posibilitatea de a deduce cheltuielile aferente acestei activitati iar activitatea nu este "omologata" sa zicem, adica ea nu exista oricum ... etc, e complicat oricum !

Orice productie are si investitie (cu exceptia furatului). Investitia necesita cheltuieli, Cine le deduce ?
------------------
P.S.
 In post era vorba totusi de alt subiect: fraude pe siteuri nu e vorba de frauda bancara sau fisc ...etc!
Pages: [1] Go Up Print 
« previous next »