Cel mai optim webcam creat vreodata pentru activitatea de videochat.
Mai nou optimizat pentru SkypePrivateCall
Full HD 1080p pentru apelurile video Skype

Vezi si fii vazut in calitate de inalta definitie. Logitech a incheiat un parteneriat cu Skype™ pentru a furniza rezolutie de 1080p high-definition pentru webcam-urile sale.

Compresie H.264 AVC

Primiti material video de inalta definitie (HD) la domiciliu sau la birou. Rezolutia HD in timp real necesita compresie video, pe largimi de banda tipice de conectare la Internet. Webcam-ul C920 foloseste compresie codificata H.264, pentru a va oferi material video de inalta calitate.

Inregistrare Full HD 1080p

Inregistrarea videoclipurilor se realizeaza in format widescreen Full HD 1080p la 30 de cadre pe secunda. Aceeasi compresie codificata H.264 folosita in apelurile video de inalta definitie in Skype, este utilizata si in capturarea clipurilor video.

Imagini clare

Tehnologia Logitech Fluid Crystal™ permite webcam-urilor sa ofere imagini de inalta calitate, culorile fiind mult accentuate.

Focalizare automata

C920 foloseste acelasi motor tip de auto-focus folosit si la camerele de pe smartphone-uri. Auto-focusul este optimizat pentru webcam-uri si ofera cea mai clara imagine posibila, chiar si la o distanta de obiectiv de 10 cm.

Audio stereo

Capturati videoclipuri sau efectuati apeluri video cu sunet stereo.

Sistemul de prindere al webcam-ului C920 este extrem de stabil, avand bumpere de cauciuc si putand fi prins cu usurinta de monitorul dumneavoastra sau pe un stativ.

Fotografii la o calitate de 15 megapixeli, imbunatatite prin software

Nota : Produsul a fost folosit pentru cateva videoconferinte prin skype.Nu prezinta urme de uzura.
Se poate verifica starea functionabilitatii.