Buna fetelor!
Numele meu este Ella si reprezint site-ul eCartPro, specializat in crearea de templateuri pentru profilele modelelor de pe MyFreeCams si Chaturbate.
Cu siguranta ati vazut cat de bine arata profilele modelelor de top. Freelancerii creeaza acele profile pentru sume colosale de minim 1kUSD.
Personal, ca fost model am constientizat importanta aspectului profilului mai ales pe aceste 2 siteuri unde se permite customizarea acestora. Acum eu si echipa mea lucram constant la designuri cat mai atractive pentru useri si cat mai profitabile pentru modele.
Profilul este cartea de vizita a modelului. Cu cat arata mai profesional cu atat modelul are mai mult de castigat ca imagine si stim toti ca in domeniul nostru de activitate imaginea conteaza enorm.
Echipa noastra de webdesigneri lucreaza de 4 ani cu modele si studiouri, majoritatea din USA dar avem si destul de multi clienti romani.
Luna aceasta am decis sa venim in ajutorul modelelor oferind un discount de 50% la toate profilele prezentate pe site!
In cazul in care dai mai departe informatia unei alte fete, devine si ea client si ne spune cine a recomandat-o, tu primesti inca un discount de 50% pentru personalizarea profilului pe care l-ai achizitionat!
Toate acestea si multe alte informatii le gasiti pe siteul nostru.
Codul pentru discountul de achizitie a profilelor este: spoilme50
Va asteptam cu drag si va dorim Sarbatori Fericite!