Suntem o firma serioasa, prin excelenta. Ceea ce vorbim, facem. Pe acest site: http://www.fivestarstudio.ro/ vei gasi doar informatii clare si corecte despre noi si despre activitatea noastra.
Chiar daca e adevarat ca in videochat se castiga foarte bine, asta nu inseamna ca se castiga fara munca, fara ambitie, fara implicare. Cum ar fi, vin la lucru, stau in fata monitorului, ma gindesc la cai verzi pe pereti, se termina programul, plec acasa si la sfarsitul perioadei iau bani multi. Total fals!
E nevoie ca TU - modelul de videochat - sa vrei sa inveti de la noi, si sa vrei sa aplici ceea ce ai invatat. Noi iti vom pune la dispozitie tot ce trebuie ca tu sa reusesti. Tu doar sa VREI sa reusesti.
Asa cum noi suntem profesionisti, tot asa te vei forma si tu daca te alaturi noua.
La noi va fi intotdeauna cineva care sa te asculte, cineva cu care sa te sfatuiesti daca ai probleme personale pe care poti si vrei sa le discuti. Pentru ca suntem "Prietenii" FiveStarStudio.
Vino si vorbeste cu noi si cu fetele care iti vor deveni colege, nu avem nimic de ascuns , iar o intalnire cu noi nu implica din partea ta nici o obligatie.
Oferta Noastra:
-Bonus angajare- Modelele care aleg sa se angajeze in cadrul companiei primesc un bonus de 1000 USD.
-Multe alte beneficii pe care le obtii in timp
-Sunt obligatorii 5 zile lucrate pe saptamana. Iti poti alege singura care sunt cele 5 zile si le poti modifica de la o saptamana la alta.
Vrem sa iti raspundem la intrebarile tututor problemelor tale.
Viziteaza http://www.fivestarstudio.ro/ sau Tel: 0724179448