Studio 20, cel mai bun studio de videochat din lume, a reusit o noua performanta la Premiile YNOT 2017, cucerind trei trofee importante la evenimentul anual din Cehia. Aceasta gala aduce un tribut excelentei din industria videochatului si a divertismentului pentru adulti, fiind singurul eveniment Business to Business din domeniu. Astfel, sunt rasplatiti cei mai buni dintre noi, companii active si speciale si indivizi care ofera un serviciu excelent si fac o diferenta cu munca lor.

Cea de-a saptea editie a premiilor YNOT a avut loc pe 15 septembrie 2017, in locatia exlcusivista National House of Vinohrady, din Praga, in prezenta a peste 100 de companii si 500 de reprezentanti ai industriei de divertisment pentru adulti. 175 de candidati au fost votati de colegii lor profesionisti, timp de mai mult de 2 luni, in 35 de categorii diferite, astfel incat cei mai buni sa poata castiga.

#girlsfromstudio20 au mers pe covorul rosu si au intrat in Sala Mayakovsky din National House of Vinohrady, cu incredere si zambete pe buze, prezentandu-l pe noul membru al echipei Studio 20, Ramon Jenga, cu experienta in marketing si afiliere in cadrul platformelor LiveJasmin si Xlovecams.

Informatii complete si poze aveti aici: https://www.studio-20.ro/noutati/stu...ards-2017.html