Pagina 1 din 7 1 2 3 4 5 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 63
 1. #1
  Super Moderator
  Data înscrierii
  17.01.2014
  Posturi
  519

  Lightbulb Legalitate in videochat

  Ca orice nou venit intr-un domeniu de munca esti curios, iti este frica de necunoscut, de aceea cand vei alege studioul potrivit pentru tine fii atenta sa eviti studiourile despre care nu ai auzit nimic, care nu au reclame publice, studiourile mici si noi care sunt probabile sa dea faliment usor.

  Cu toate acestea, mai sunt si o serie de alte aspecte care fac diferenta intre o afacere videochat legala si una ilegala. Ca in orice alta activitate care implica computere, trebuie sa existe o licenta de folosire a tuturor programelor instalate pe computerele de lucru. Ca in orice activitate comerciala, angajatii trebuie sa fie angajati cu forme legale si sa lucreze in cadrul unei companii formate legal. Ca in orice activitate comerciala, trebuiesc platite impozite si taxe la stat aferente castigurilor angajatilor pe de-o parte si castigurilor societatii comerciale pe de alta parte. Aceste aspecte, plus legile care reglementeaza activitatea tuturor societatilor comerciale sunt obligatorii in legalitatea activitatii de videochat. In acest domeniu este interzisa colaborarea cu persoane sub 18 ani. Colaborarea cu companii care nu respecta aceste aspecte ale activitatii pot aduce prejudicii inclusiv modelului videochat, asa ca in cazul in care consideri ca lucrand cu un studio ilegal nu va atrage nici un fel raspundere asupra ta, s-ar putea sa ai neplaceri si sa constati opusul.

  Este foarte simplu sa fii in siguranta, alege sa lucrezi cu un studio legal, iti poate aduce multe beneficii.

  Noi iti putem recomanda cateva studiouri mari si cu vechime si anume in Bucuresti Happy Studio,Waw Studio, in Iasi RedRose Studio, Lucky Studio, ChatLive Studio si in Galati NightProwl Studio si Yes Studio.

  Trebuie sa stii ca orice firma cu acest domeniu de activitate se inregistreaza la Registrul Comertului sub un anumit cod CAEN (= prezentarea schematica a clasificarii activitatilor din economia nationala) .Cele mai potivite sunt:

  Cod CAEN 6420: Telecomunicatii

  Aceasta clasa include:

  • activitatile de transmisie a sunetului, a imaginilor, datelor sau a altor
  • informatii, prin cabluri, radio, relee sau satelit:
  • comunicatii prin telefon, telegraf si telex;
  • intretinerea retelelor de telecomunicatii;
  • transmisia (transportul) programelor de radio si televiziune;
  • asigurarea accesului la Internet.


  Cod CAEN 9220: Activitati de radio si televiziune

  Aceasta clasa include:

  • difuzarea programelor de radio si televiziune;
  • productia programelor de radio si televiziune, combinata sau nu cu difuzarea.


  Programele produse si difuzate pot fi in scopuri recreative, publicitare, educative sau de informare.

  Acestea sunt inregistrate pe benzi care pot fi vandute, inchiriate sau conservate, in vederea unei difuzari sau redifuzari ulterioare.

  Cod CAEN 5261 : Comert cu amanuntul prin corespondenta

  Aceasta clasa include:

  • vanzarile cu amanuntul ale oricaror feluri de produse, prin corespondenta, alese de cumparatori pe baza de cataloage sau orice alt tip de oferta.


  Aceasta clasa include, de asemenea:

  • vanzarile directe, prin intermediul televiziunii, radioului, telefonic, sau prin Internet.


  Desi vei lucra la un studio de videochat, pe cartea de munca nu va scrie ca esti "model de videochat", incadrarea modelelor pe cartea de munca se poate face cu urmatoarele functii:

  • 521002 Model atelier artistic si publicitate
  • 312201 Operator calculator electronic si retele
  • 413316 Operator programare
  • 342907 Agent servicii client
  • 347106 Lucrator in ateliere de modele


  Pentru 312201 sau 413316 este de preferat ca modelul sa detina o diploma de studii pentru Operator PC

  http://www.legi-internet.ro/legislat...publicata.html

 2. #2
  Membru senior
  Data înscrierii
  24.04.2014
  Locație
  Iasi
  Posturi
  172
  A durat o perioada pana m-am decis cu ce studio sa colaborez si se pare ca a meritat,am ales cel mai bun studio din oras unde lucrez cu forme legale de munca.Sunt linistita din acest punct de vedere,pot dormi linistita,fara griji.Am auzit multe cazuri in care fetele au avut probleme cu platile sau au fost lipsite de respect,cu barbati prin studio si manageri care nu dau doi bani pe ele.

 3. #3
  Membru
  Data înscrierii
  29.01.2015
  Posturi
  76
  M-am cam convins si eu cum e cu studiourile,sunt putine care sunt corecte si transparente.Eu colaborez de acasa si am mai incercat sa merg in paralel cu alte studiouri dar raman la primul, care e singurul care face platile la timp, imi ofera cursul BRD care e cel mai bun la schimb si ma mai si ajuta fara sa imi reproseze ca de ce nu am prins de la inceput.

 4. #4
  Membru senior
  Data înscrierii
  21.01.2015
  Locație
  Iasi
  Posturi
  113
  Acesta a fost primul aspect la care m-am gandit cand am decis ca vreau sa fiu model de videochat.M-am informat si am inceput colaborarea cu cel mai serios studio din Iasi,lucrez cu forme legale si nu am de ce sa-mi fac griji.Sunt lucky deoarece am avut sansa sa lucrez inca de la inceput cu cei mai pofesionisti oameni din acest domeniu.

 5. #5
  Membru junior
  Data înscrierii
  07.07.2015
  Posturi
  6
  Eu una am fost la 2 studiouri diferite pana acum si nu am fost multumita deloc. Cum a spus si Penelope.. putine sunt cu adevarat corecte..

 6. #6
  Membru junior
  Data înscrierii
  25.06.2015
  Locație
  Bucuresti
  Posturi
  9
  Nu vreau sa par rea, dar daca dai exemplu de studio cu trasparenta pe "Waw" Studio si Happy Studio, studiouri care acum cateva luni au avut mascatii la usa... nu este corect pentru fetele care cauta sa se informeze asupra locului de munca unde ar fii cat mai ok sa munceasca fara sa stea cu frica unei eventuale arestari sau o plimbare pana la ANAF. Astea sunt intrebari care ar trebui sa se puna direct la angajare si anume daca exista sau nu contract de munca, daca veniturile sunt declarate integral, si asa mai departe.

 7. #7
  Membru junior
  Data înscrierii
  07.07.2015
  Posturi
  6
  Tocmai , cautam sa ne informam despre diferite locatii pentru a sti ce este mai bine, punem intrebari etc. Insa, daca intreb despre cam4house si ce ofera sau cum este ..daca au fost persoane acolo ( Pt ca am avut experiente neplacute cu studiourile ) e considerat spam. Avem dreptul sa primim informatii despre orice loc daca ne intereseaza.

 8. #8
  Membru junior
  Data înscrierii
  25.06.2015
  Locație
  Bucuresti
  Posturi
  9
  Pai nu este considerat spam daca tot ce faci este sa vorbesti despre studiul vostru facandu-i reclama continu? Asta ar insemna spam! Ce incredere ar avea cineva in voi daca continui sa postezi asa... exista o sectiune de anunturi unde poti sa publici ce vrei despre studio, detalii, modalitati de plata probabil, locatie, etc.

 9. #9
  Membru junior
  Data înscrierii
  07.07.2015
  Posturi
  6
  Eu am raspuns la postul unei alte persoane in legatura cu cam4house pentru ca eram curioasa despre ce este vorba si ca nu iau comision . Faptul ca am intrebat este considerat spam. Nu inteleg de unde asta avand in vedere ca cer informatii.

 10. #10
  Membru senior
  Data înscrierii
  25.06.2015
  Posturi
  128
  Acest subiect este foarte important pentru mine deoarece in ultima perioada au fost foarte multe controale prin studiouri.Modelele sunt si ele trase la raspundere desi nu nici o vina.Pot dormi linistita si pot continua sa castig banuti deoarece lucrez cu forme legale de munca la un studio foarte serios care este preocupat si de soarta noastra,nu doar de bani.

 

 
Pagina 1 din 7 1 2 3 4 5 ... UltimulUltimul

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii
 •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14