Nu stiu cati dintre voi stiu, dar iFriends a fost primul site de videochat (deschis in 1996), iar clickcash.com (programul lor de afiliere) primul site care oferea la vremea aceea posibilitatea webmasterilor (si modelelor) sa castige bani din membrii trimisi de catre ei. De fapt a fost primul program de afiliere de pe internet! Multe site-uri mainstream / non adult s-au inspirat din modelul lor de business .

Prin 2000, 2001, 2002 modele castigau pe ifriends sume fabuloase gen $10000 - $20000 pe luna (am vazut cu ochii mei niste print screen-uri la cecuri din perioada aia).

Despre situatia de acum si despre site in general:

iFriends inca exista (!), pana acum un an sau 2 nu prea au modificat nimic la site, dar cred ca au observat si ei schimbarile din industrie si au decis sa mai schimbe una alta. Astfel, ca si mod de functionare, ifriends se aseamana cu camcontacts.com, totusi nu se mai fac asa multi bani (acum e ca un site obisnuit, ceva mai bun).

Conturile se deschid destul de greu, procesul de inregistrare fiind cam complicat, dar odata ce v-ati deschis cont se fac bani! Poate fi comparat la trafic cu Livejasmin (ganditi-va ca e online din 1996) !!! Unii membri sunt foarte, foarte vechi pe site, majoritatea americani. Va puteti inregistra ca model independent sau ca studio (complicat..).

Personal eu recomand acest site!