Rezultate 1 la 9 din 9
 1. #1
  Super Moderator
  Data înscrierii
  17.01.2014
  Posturi
  498

  Exclamation Regulament Intern

  images.jpg

  Acest regulament se aplica pentru toate categoriile de membri inregistrati in comunitatea www.forumvideochat.com
  Regulamentul este scris si respectat de toata lumea.

  1. Inainte de a posta in forum este obligatorie inregistrarea pe site. Un membru al forumului poate avea un singur utilizator. Daca nu se respecta acest lucru i se vor sterge conturile.

  2. Cand va inscrieti trebuie sa aveti o adresa de e-mail valida.

  3. ID-urile deja alese nu se mai pot schimba. Exceptie fac cazurile in care deja a fost ales un id care contine numele si prenumele persoanei respective.

  4. Limba folosita pe acest forum este romana.

  5. Incercati sa nu faceti abuz de scrierea cu majuscule.

  6. Nu se permite folosirea de catre membri a unui limbaj vulgar, obscen sau discriminator in ceea ce priveste religia, sexul, etc. Nu se accepta sa fie jigniti sau atacati membrii forumului doar pentru ca nu impartasesc o anumita parere. Ne rezervam dreptul de a restrictiona accesul membrilor care nu respecta aceasta regula.

  7. Fiecare membru al forum-ului este responsabil de continutul mesajelor sale. In acest sens, proprietarul site-ului nu isi asuma raspunderea privind opiniile membrilor si nici nu raspunde de reclama negativa/pozitiva care apare pe forum.

  8. Postarile si pozele postate devin proprietatea Forumvideochat.com . Membrii site-ului isi asuma intreaga responsabilitate pentru respectarea legislatiei cu privire la drepturile de autor si garanteaza ca sunt proprietarii tuturor materialelor pe care le posteaza pe site.

  9. Forumvideochat.com isi rezerva dreptul de a selecta membrii.

  10. Daca vreti sa deschideti un topic nou va rog sa verificati mai intai prin motorul Search daca nu exista deja.De asemenea nu folositi fraze prea lungi la titlu.

  11. Nu se admite folosirea mesajelor din forum pentru promovarea serviciilor. Pentru a publica mesaje publicitare pe Forumvideochat.com , va rugam sa postati la sectiunea Locuri de munca sau Servicii ,ori luati legatura cu administratorul sau moderatoarea mai intai.

  12. Puteti publica adrese de email in mesaje, dar pe raspunderea voastra. Site-ul Forumvideochat.com nu este responsabil pentru eventualele probleme pe care le puteti intampina in urma publicarii adresei de email pe forum.

  13. Va rugam sa nu publicati link-uri catre site-uri concurente. Administratorul si moderatoarea site-ului isi rezerva dreptul de a le sterge.

  14. Mesajele care nu respecta acest regulament pot fi editate/sterse de catre administratorul si moderatoarea site-ului.

  15. Administratorul/ moderatoarea pot decide stergerea/ editarea mesajelor precum si "blocarea" userilor. Deciziile acestora nu pot fi influentate de membrii forumului.

  16. User-ii pot da o singura data informatii referitoare la anumite produse si firme, numai daca acestea se refera strict la subiectul respectiv si daca au fost cerute. Orice alta postare similara va putea fi stearsa de catre administrator.

  17. Moderatoarea poate propune stergerea, mutarea sau modificarea oricarui subiect sau reclama care nu contine informatii ajutatoare referitoare la subiectul discutat fara a fi nevoiti sa dea explicatii in mod public.

  18. Daca moderatoarea si administratorul considera ca anumite mesaje contin reclama, pot posta un mesaj de atentionare sau pot proceda la stergerea imediata a respectivului mesaj.

  19. In cazul in care publicati un articol/extras dintr-un articol sau orice text care nu va apartine, va rugam sa obtineti acordul prealabil al autorului sau sa indicati sursa.

  20. Regulamentul poate fi modificat oricand de catre moderatoare sau administrator fara a fi necesar sa fie anuntati toti membrii. Fiecare membru isi asuma obligatia de a reciti periodic acest regulament.

  21. Forumvideochat.com isi rezerva dreptul de a sterge fara explicatie mesajele care nu sunt de interes sau care creaza tensiune si dezacord in cadrul comunitatii. De asemenea Forumvideochat.com nu este obligata sa dea explicatii publice in legatura cu deciziile luate de catre moderatoare sau administrator.

  22. Mesajele conflictuale sau potential generatoare de conflicte in cadrul comunitatii sau subiectele care nu prezinta un interes general in forum pot fi sterse/editate de catre administrator/moderatoare prin autosesizare .Administratorul site-ului nu este obligat sa stearga/editeze mesajele in cauza, daca ele nu contravin prezentului regulament.

  23. Prin acceptul dumneavoastra de a utiliza forumul Forumvideochat.com, se intelege ca ati citit si acceptat integral prezentul regulament.

  24.Nu se admite inregistrarea pe forum cu un nume care sa reprezinte reclama la propriile produse, site-uri sau firme. In aceste cazuri, administratorul isi rezerva dreptuil de a sterge numele prespectiv.

  25. Pentru orice nelamuriri, probleme sau reclamatii la adresa forumului sau a deciziilor luate de catre administrator, va rugam sa ne contactati prin mesaj privat. Va rugam sa evitati sa postati pe forum acest tip de nemultumiri. Acestea vor fi sterse.

  26. Necunoasterea regulamentului nu este o scuza plauzibila.

  27. Inregistrarea unui cont pe forumul www.forumvideochat.com reprezinta acordul in legatura cu regulamentul sus mentionat.

  28. Incalcarea regulamentului este sanctionat dupa caz cu atentionare,banare periodica sau definitiva in functie de nivelul incalcarii sau daca membrul respectiv mai are la activ incalcari ale regulamentului.
  Ultima modificare făcută de Jasmine; 10.06.2015 la 14:31.

 2. #2
  Membru senior
  Data înscrierii
  24.04.2014
  Locație
  Iasi
  Posturi
  173
  Mi se pare corect..

 3. #3
  Membru senior
  Data înscrierii
  24.01.2015
  Posturi
  318
  L-am citit. Mi se par reguli de bun-simt, care pot fi respectate cu usurinta.

 4. #4
  Membru
  Data înscrierii
  29.01.2015
  Posturi
  71
  Am luat la cunostinta !!

 5. #5
  Membru
  Data înscrierii
  29.01.2015
  Posturi
  77
  Hy everybody, sunt Penelope hehe nume de scena si lucrez de acasa in colaborare cu un studio very big :* kiss u all.promit sa nu incalc regulile.

 6. #6
  Membru senior
  Data înscrierii
  17.01.2015
  Posturi
  142
  Este in regula, cred ca sunt reguli care ar trebui respectate oricum de toata lumea.

 7. #7
  Membru junior
  Data înscrierii
  04.02.2015
  Posturi
  8
  Am citi si luat la cunostinta!!!

 8. #8
  Membru junior
  Data înscrierii
  27.01.2015
  Locație
  Bucuresti
  Posturi
  13
  In regula, multumim pentru info

 9. #9
  Membru junior
  Data înscrierii
  30.04.2015
  Posturi
  6
  Daca este relevant...eu sunt lexi...🌈🌌🌌🌌🌌

 

 

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita posturile proprii
 •  

SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12